A video depicting how light falls across various sections of a museum building’s construction site. Scenes include light shining into near-complete galleries, atrium areas, and outdoor spaces, as well as time-lapse scenes of the building’s view over Victoria Harbour, Hong Kong.

Light Pockets

In this video we take a moment to capture how light interacts with our disappearing construction site. These ‘light pockets’ help make the building feel more porous and connect it with the adjacent harbour view.

You can see the designs of the M+ building facade, the staircase-shaped top of the Learning Hub, and the Harbour View Pergola in the roof garden—and how they each have different ways of letting the outdoor environment enter the museum.

We look forward to welcoming you to the completed M+ building soon!

Learn more about the M+ building.

Return to Blog